ВИДЕО: Mрачната страна на славата

Mрачната страна на славатаСлавата има прекрасни страни, но понекогаш притисокот е преголем, папараци ве бркаат постојано, а ѕвездите понекогаш имаат несоодветен излив на емоции во јавност. Зошто славата „боли“?