ВИДЕО: Ѕвезди на кои славата им удри во глава

Ѕвезди на кои славата им удри во главаАко им веруваме на нивните колеги и соработници, овие ѕвезди дозволиле славата и парите да ги направат сурови. Буквално, славата им удрила во глава.