ВИДЕО: 11 едноставни трикови да го заштитите автомобилот во зима

11 едноставни трикови да го заштитите автомобилот во зимаЗа да не ви замрзнат прозорците на автомобилот вечерта испрскајте ги со мешавина од вода и алкохолен оцет и уште 10 ефикасни зимски трикови.