ВИДЕО: 10 тајни за скиентологијата

10 тајни за скиентологијатаКоја е целта на постоењето на земјата? Деми Мур и Никол Кидман се само дел од познатите личности кои се поврзувани со скиентологијата, за која постојат низа контроверзии.