ВИДЕО: Кога снегот не ни оди во прилог – смешна компилација

Кога снегот не ни оди во прилог – смешна компилацијаИако на снегот многумина се забавуваат, понекогаш не ни оди во прилог и се случуваат неочекувани ситуации – најчесто паѓање. Изгледајте ја оваа смешна компилација која ќе ви го направи денот.