ВИДЕО: Метју Меконахи и Ен Хатавеј објаснуваат како се запознале

Метју Меконахи и Ен Хатавеј објаснуваат како се запозналеМетју Меконахи и Ен Хатавеј ги имаат главните улоги во филмот Serenity, а во ова интервју одвоено откриваат како се запознале и раскажуваат интересни работи за заедничкото снимање.