ВИДЕО: Најголемите скандали на Кардашијан

Најголемите скандали на КардашијанПочнувајќи од порно видеото на Ким Кардашијан почнаа да се нижат скандалите на Ким и нејзиното семејство. Се сеќавате ли на бракот на Ким од 72 дена?