ВИДЕО: Трејлер за Drunk Parents - новата комедија со Салма Хајек и Алек Болдвин

Трејлер за Drunk Parents - новата комедија со Салма Хајек и Алек БолдвинАлек Болдвин и Салма Хајек ја имаат главната улога во новата комедија Drunk Parents, а откако ќе ја испратат ќерката на колеџ, запаѓаат во финансиски проблеми заради кои ќе донесат некои одлуки кои ќе ги доведат до многу неволји и смешни ситуации. Филмот го очекуваме во април оваа година.