ВИДЕО: Како изгледа зиплајн во Лас Вегас на кој може да се тркате со пријателите?

Како изгледа зиплајн во Лас Вегас на кој може да се тркате со пријателите?Иако е повозбудливо да се пуштате по зиплајн во некоја шума, сепак интересно искуство е и да летате над  Лас Вегас, а во меѓувреме да се тркате со уште 9 луѓе покрај вас. Како изгледа зиплајнот во Лас Вегас каде може да се пуштаат 10 луѓе истовремено, во седната положба или летачка.