ВИДЕО: Елена Ристеска сними спот за дуетот со Данијела Кариќ

Елена Ристеска сними спот за дуетот со Данијела КариќЕлена Ристеска сними дует со Данијела Кариќ, а за аранжманот на песната „Срца се погреше“ се погрижи Дарко Димитров.