ВИДЕО: Кога снимањето на „совршено“ видео со шампањ ќе тргне наопаку

Кога снимањето на „совршено“ видео со шампањ ќе тргне наопакуМногу девојки сакаат да прават совршени фотки и видеа со скапи работи, а на оваа девојка тоа ѝ тргнало наопаку. Таа ѝ дала на пријателка да ја снима додека отвара шише шампањ, но кога капачето пукнало, таа се исплашила и видеото е сè само не совршено.