ВИДЕО: 10 пати кога Ким Кардашијан ја копираше Кајли Џенер

10 пати кога Ким Кардашијан ја копираше Кајли ЏенерКим Кардашијан често знае да излезе од својата комфорна зона и да експериментира со стилот. Од облека до фризури, кога Ким ја копираше Кајли?