ВИДЕО: 10 строги правила кои треба да ги почитуваат моделите на модната недела во Њујорк

10 строги правила кои треба да ги почитуваат моделите на модната недела во ЊујоркМногу солзи, труд и одлучност се потребни за да бидете дел од модната недела во Њујорк. Моделите работат напорно за да го заслужат своето место.