ВИДЕО: Децата и животните се одличен тандем: Девојче кое гали и смирува коњ стана вирален хит

Децата и животните се одличен тандем: Девојче кое гали и смирува коњ стана вирален хитОва видео е вистински доказ дека децата и животните се одличен тандем. Погледнете како се гали ова малечко девојче од Тексас со коњ и како го смирува и се радува на неговите реакции.