ВИДЕО: Изведбата на Лејди Гага на „Shallow“ на Греми 2019

Изведбата на Лејди Гага на „Shallow“ на Греми 2019Изведбата во живо на „Shallow“ на Лејди Гага на Греми 2019 беше уште едно врвно достигнување на поп дивата.