ВИДЕО: Планови за свадба, детали за Џастин Бибер: Хејли Болдвин одговара на 73 прашања

Планови за свадба, детали за Џастин Бибер: Хејли Болдвин одговара на 73 прашањаХејли (Болдвин) Бибер зборува за плановите за свадба со Џастин Бибер, за нивниот однос, за утрински ритуали, кога се буди, што најдобро ја опишува и многу други работи, во видео интервју за Vogue.