ВИДЕО: 12 бизарни спортови кои нема да верувате дека постојат

12 бизарни спортови кои нема да верувате дека постојатОвие спортови се далеку поинакви од кошарката, фудбалот и другите стандардни спортови. Правилата ќе ве изненадат...