ВИДЕО: Како изгледа еден ден во животот на Бил Гејтс?

Како изгледа еден ден во животот на Бил Гејтс?Основачот на Microsoft и еден од најбогатите луѓе на светот Бил Гејтс има раскошен стил на живот. Како почнала неговата успешна животна приказна и како изгледа еден негов ден? Обожава тенис и редовно вежба...