ВИДЕО: 10-те најсрамни моменти на Селена Гомез

10-те најсрамни моменти на Селена ГомезСелена Гомез има армија фанови, но таа има и скандали кои се случиле пред очите на јавноста. Еден од нив е плачењето по Џастин Бибер. Сепак, добро е што таа знае да шегува на своја сметка.