ВИДЕО: Што прави Адријана Лима по „пензионирањето“ од Victoria’s Secret?

Што прави Адријана Лима по „пензионирањето“ од Victoria’s Secret?Таа се пензионираше на 37-годишна возраст во 2018 година. По 18 години поминати како Victoria’s Secret модел, Адријана Лима лани за последен пат одеше по пистата со ангелски крилја. Што прави сега?