ВИДЕО: „Прстенот е толку скап, што ќе мора да внимава кога ќе мие садови“: Елен за свршувачката на Џеј Ло и Алекс

„Прстенот е толку скап, што ќе мора да внимава кога ќе мие садови“: Елен за свршувачката на Џеј Ло и АлексЕлен Деџенерис во нејзиното шоу зборуваше за свршувачката на Џеј Ло и Алекс Родригез – се шегуваше дека пејачката ќе мора да биде многу внимателна кога ќе мие садови бидејќи прстенот е прескап, како и за тоа дека прстенот е толку тежок, што Алекс мора да ѝ ја држи раката. Исто така, таа се смета за заслужна за запросувањето бидејќи во последното гостување на Џеј Ло, Елен ѝ подари часовник кој го одбројува времето до запросувањето на Алекс.