ВИДЕО: Кардашијан vs. Џенер, на кои сестри им оди подобро?

Кардашијан vs. Џенер, на кои сестри им оди подобро?Сите се во фокусот на јавноста, но која група сестри се истакнува повеќе, дали најмладата милијардерка Кајли ги носи поените кај Џенер или Ким која е бизнис могул со години кај Кардашијан?