ВИДЕО: Како изгледа контроверзниот живот на тајландската принцеза?

Како изгледа контроверзниот живот на тајландската принцеза?Родена е во Швајцарија, а е позната како бунтовната тајландска принцеза која не почитува правила. Принцезата Уболратана имаше романса од бајките во САД.