ВИДЕО: Еден ден во животот на најсилниот човек на светот

Еден ден во животот на најсилниот човек на светотАктерот Хафдур Јулиус Бјернсон, познат како „The Mountain“ од познатата серија „Game of Thrones“ е најсилниот човек на светот. Како живее тој?