ВИДЕО: „Пее, растура“ - Антониа Гиговска со врвна емотивна изведба во Ѕвездичките на Пинк

„Пее, растура“ - Антониа Гиговска со врвна емотивна изведба во Ѕвездичките на ПинкАнтониа Гиговска уште еднаш ја направи горда својата земја во Ѕвездичките на Пинк овојпат со изведба на моќна балада од Марија Шерифовиќ. Жирито беше трогнато од талентираната Македонка и ѝ даде низа позитивни коментари.