ВИДЕО: 73 прашања за Ким (и Канје) + прва прошетка низ нивниот дом за Vogue

73 прашања за Ким (и Канје) + прва прошетка низ нивниот дом за VogueКим Кардашијан и Канје Вест беа домаќини за новинарот од Vogue во нивниот дом во Калифорнија. Ким ги одговараше прашањата во домашна опуштена атмосфера, со трите дечиња околу неа, а дозволи и кратка видео прошетка низ луксузот кој го делат со Канје.