ВИДЕО: Од Доналд Трамп до Владимир Путин: Платите на најпознатите светски лидери

Од Доналд Трамп до Владимир Путин: Платите на најпознатите светски лидериКолку заработуваат лидерите на САД, Русија, Австрија, Швајцарија и другите земји? Од некои бројки навистина ќе се изненадите!