ВИДЕО: Како се разубавува Алесандра Амбросио за на плажа?

Како се разубавува Алесандра Амбросио за на плажа?Ако мислевте дека Алесандра Амбросио се буди со совршено лице и оди без шминка на плажа, се лажете. Во следново видео таа покажува која е нејзината утринска рутина пред да оди на плажа.