ВИДЕО: Фитнес блогерката Тами Хемброу уловена како ‘рчи на Coachella

Фитнес блогерката Тами Хемброу уловена како ‘рчи на CoachellaТами Хемброу делува исцрпено и изморено на снимката која вирално се прошири викендов, а е направена за време на Coachella. По здравствениот крах минатата година, кога ја изнесуваа со количка од роденденската забава на Кајли Џенер, ова е втор сериозен знак дека Тами не води најздрав живот.