ВИДЕО: Кога влегувате во зафатен тоалет и уште неколку чудни ситуации кои на сите им се случиле

Кога влегувате во зафатен тоалет и уште неколку чудни ситуации кои на сите им се случилеДали и вие некогаш сте отвориле врата во јавен тоалет, а од таа страна некој ја шутнал вратата или сте му мавнале со рака на некој што мислите дека ве поздравува вас, па сфаќате дека има некој друг за вас?