ВИДЕО: Роналдо го купи најскапиот автомобил на светот

Роналдо го купи најскапиот автомобил на светотКристијано Роналдо стана сопственик на најскапиот автомобил на светот, Bugatti La Voiture Noirе, за кој платил 11 милиони евра. Како изгледа овој неверојатен модел?