ВИДЕО: Го наследила талентот од мама – 11-годишната ќерка на Џеј Ло пее песна од Алиша Кис

Го наследила талентот од мама – 11-годишната ќерка на Џеј Ло пее песна од Алиша КисЗа време на вежбањето на гласот, ќерката на Џеј Ло им се придружила и ги воодушеви сите со своите вокални способности. 11-годишната ќеркичка на Џеј Ло, Еми, го наследила талентот од нејзината мајка, а тоа го докажа со одлична изведба на песната If I Ain’t Got You од Алиша Кис.