ВИДЕО: 10-минутно освестување: Инстаграм vs. реалност

10-минутно освестување: Инстаграм vs. реалностМожете да додадете милион филтери, да се ослабете или заоблите во Фотошоп, но оригиналната фотографија ќе си го најде патот до јавноста...