ВИДЕО: 15 строги правила кои ги има Кајли Џенер за нејзината ќерка Сторми

15 строги правила кои ги има Кајли Џенер за нејзината ќерка СтормиКајли Џенер ужасно се плаши од бактерии и дадилките мора многу да внимаваат кога ѝ пристапуваат на Сторми. Кога Сторми била новороденче посетителите дури морале да носат медицински маски за да ја видат.