ВИДЕО: 10 работи кои не ги знаете за Bugatti

10 работи кои не ги знаете за BugattiНајлуксузниот бренд за автомобили Bugatti прави луда заработувачка на дневно ниво. Како се прават овие врвни автомобили и какви перформанси имаат?