ВИДЕО: 15 трикови за патување кои ќе ви бидат корисни за следниот одмор

15 трикови за патување кои ќе ви бидат корисни за следниот одморКако да не ги изгубите клучевите во вода, како да се спакувате и да ви собере сè, каде да ги криете парите, како да отворите вино без отворач и уште многу трикови кои ќе ви бидат од корист за следното патување.