ВИДЕО: Повлекување на рака, студени бакнежи - најчудните моменти на Доналд и Меланија Трамп

Повлекување на рака, студени бакнежи - најчудните моменти на Доналд и Меланија ТрампБракот на Доналд и Меланија Трамп е мета на озборувања. Тие имаат чуден и студен однос, а тоа неретко се гледа и на јавните појавувања.