ВИДЕО: Антонија Гиговска падна за време на настап, но и покрај тоа влезе во финалето на Пинкови ѕвездички

Антонија Гиговска падна за време на настап, но и покрај тоа влезе во финалето на Пинкови ѕвездичкиЗа време на најновиот настап во Пинкови ѕвездички, Антонија Гиговска доживеа пад на сцената, но брзо се врати од малата незгода. Фантастично ја отпеа Je t’aime, одлично се снајде и брзо се крена на нозе по незгодата, па со тоа чесно го заслужи местото во големото финале.