ВИДЕО: Осамна снимка од Џулијан Асанж во затвор

Осамна снимка од Џулијан Асанж во затворOсновачот на WikiLeaks Џулија Асанж е во затворот Belmarsh во Лондон. Некој затвореник го снимил Асанж и снимката се прошири низ светските медиуми.