ВИДЕО: Како изгледа еден ден на Кајли Џенер?

Како изгледа еден ден на Кајли Џенер?Младата и успешна мајка реши да направи еднодневен влог на нејзиниот YouTube канал и да прикаже како ѝ изгледа еден ден. Од будење со Сторми, до неколку часовно шминкање и двоумење со кој автомобил да отиде на работа...