ВИДЕО: Принцот Хари ја „искара“ - Меган Маркл со солзи во очите

Принцот Хари ја „искара“ - Меган Маркл со солзи во очитеЗа време на еден настан принцот Хари остро ѝ се обрати на Меган Маркл да внимава на протоколот. Погледнете ја нејзината реакција!