ВИДЕО: Корисни летни трикови кои ќе ви бидат и повеќе од потребни

Корисни летни трикови кои ќе ви бидат и повеќе од потребниКако да ги скриете прерамките од градникот кога носите фустан без рамки? Како да направите неколку различни изгледи на еден ист модел бикини? Како да си направите фустан од марама и уште неколку трикови кои ќе ви бидат потребни ова лето.