ВИДЕО: AlmaNova Duo направија кавер верзија со флејта и гитара на „Ако одам во Битола“

AlmaNova Duo направија кавер верзија со флејта и гитара на „Ако одам во Битола“Дуото AlmaNova ја преработиле старата македонска песна „Ако одам во Битола“, композиција на Петар Георгиев-Калица. Флејтистот Џесика Пирс и гитаристот Алмер Имамовиќ со маестрална изведба на која битолчани се воодушевуваат...