ВИДЕО: Трикови кои секоја жена треба да ги знае напамет

Трикови кои секоја жена треба да ги знае напаметКако да го исчистите растечениот кармин, како да го стесните ластичето и уште ред други ситни трикови кои се корисни во женското секојдневие – во видеото.