ВИДЕО: Како да не се потите под градите и уште 13 трикови за убавина во лето

Како да не се потите под градите и уште 13 трикови за убавина во летоВо лето не е воопшто лесно да ја одржите убавината на ниво, па овие трикови ќе ви бидат и повеќе од корисни. Како да го излечите црвенилото од триење на бутовите, како да не се потите под градите и уште многу други трикови за летниот период.