ВИДЕО: Како изгледа еден базен за време на земјотрес со јачина од 7,1 степен?

Како изгледа еден базен за време на земјотрес со јачина од 7,1 степен?Во петокот вечерта, делови од Калифорнија беа погодени со силен земјотрес, а видеото од тоа како базенот „реагира“ на волку силен земјотрес брзо стана вирално.