ВИДЕО: Со кои ѕвезди не се поднесува Тејлор Свифт?

Со кои ѕвезди не се поднесува Тејлор Свифт?Навидум безопасна, мирна русокоса, но во светот на шоу-бизнисот Тејлор Свифт не е меѓу најомилените. Со кои ѕвезди е во лоши односи?