ВИДЕО: Смешна компилација – Како се учи англиски јазик во Индија?

Смешна компилација – Како се учи англиски јазик во Индија?Сигурно досега сте сретнале видеа од „професори“ кои ги учат децата на англиски јазик, но изговорот им е ужасен. На видеата, професорите имаат точен спелинг, но кога ќе го изговорат цел збор, јасно е зошто имаме проблем да се разбереме на англиски јазик со некои луѓе. Изгледајте го видеото кое е склоп од повеќе такви „учења“ на англиски јазик.