ВИДЕО: Како да им најдете нова намена на работите кои веќе не ги користите?

Како да им најдете нова намена на работите кои веќе не ги користите?За што може да ги искористите тапите од вино, како да ја смените бојата на белата маичка која веќе не ја носите, како да се ослободите од мушичките и уште многу други трикови за кои ќе ви се најдат работите од домот кои повеќе не ги користите. Наместо да фрлате – најдете им нова корисна намена.