ВИДЕО: Ново видео од Меркел на кое телото повторно ѝ се тресе

Ново видео од Меркел на кое телото повторно ѝ се тресеОва е третпат во нешто повеќе од 1 месец, Ангела Меркел да не може да го контролира тресењето на телото при официјални настани и посети. Сепак, сите велат дека здравјето ѝ е стабилно.